KIVIRCIK ÇOCUK MESUTCAN TOMAY KİMDİR, ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER NELERDİR

mesutcay kıvırcık kimdir
Son dönemlerin popüler fenomeni Mesutcan Tomay, geçen dönemlerde vine çekerek ekranlara ve sosyal medya camiasına kendini tanıttı. Vine dönemlerinden sonra ekranların karşısına geçen Mesutcan Tomay, birçok dizi ve filmlerde rol almayı başardı. İşte rol aldığı dizi ve filmler;

Mesutcan Tomay'ın Rol Aldığı Sinema Filmleri

Maidenin altın günü:  Ezgi Mola'nın baş rol de oynadığı filmde Mesutcan Tomay Maidenin erğen kuzeni Yağmur karakterini üstlenmektedir. Maide ev işlerinde titiz bir hanımdır. Düzenli olarak altın günleri düzenler ve komşularına en güzel börekleri çörekleri yapardı. Yine bir altın gününde Maidenin altın gerdanı çalınır ve bu sırada ergen kuzeni Yağmur'u arar. Beraber liste oluşturarak gerdanlığın peşine düşerler.

İkinci Şans: Özcan Deniz'in baş rol oynadığı sinema filminde Mesutcan Tomay Mahmut Ilgaz karakterini üstlenmektedir. Kısaca Mahmut'u tanıtacak olursak, Annesi ve babası ayrılmış, annesi başka biri ile evlendiğini kaldıramadığı için İstanbul'a babasının yanına gider. Babası varlıklı bir restoran sahibi genç kızlar ile düzensiz aşk hayatı yaşadığı için kız arkadaşlarına oğlum olarak tanıtmaz. Hatta ev hariçinde babasına baba demesi yasaktır. İnternet üzerinden tanıştığı bir kız ile samimi olma çabasındadır. internet üzerindeki konuşmadan sonra filmin tüm teması ortaya çıkıyor. Filmi youtube üzerinden bulabilirsiniz.

Yolsuzlar Çetesi: Mesutcan Tomay bu sinema filminde Kamil'in erkek kardeşi karakterini canlandırmaktadır. Ağabeyine ve babasına karşı iyi niyetli görünen ama arkalarından işler çeviren bir karakterdedir
.

Mesutcan Tomay'ın Rol Aldığı Diziler
Kördüğüm: Bu dizinin efsane kadrosunun arasında olan Mesutcan Tomay; tamirci çırağı İsmail namı değer İsot karakterini canlandırmaktadır. İsot karakteri eğlenceli ve hazır cevap bir tiplemeye sahiptir. Dizi 31 bölüm sürmüş ve sanırsam bazı sebeplerden dolayı final kararı alınmıştır. Bu diziye İsot ve Genco'nun atışmaları için dahi bakılabilir.

Home Ofis: İnternet meraklısı bir anane, tedirgin bir anne ve yaramaz kardeşlerden oluşan güzel bir karakter tiplemelerine sahip.dizi 2014 yılında yayına sokulmuş ve kısa bir süre sonra yayından kaldırılmıştır. Dizinin teması ise; o dönemdeki geleneksel aile kültürümüzün (kalabalık) home ofis çalışma şartlarına uymaması.

Gönül Hırsızı: Boşanmış bir ailenin büyük (boşanan) oğlu ile küçük kardeşi ile birlikte annelerinin evinde tembel bir hayat yaşamaktadırlar. Büyük oğul ayrıldıktan sonra hayatın acı yüzü ile karşılaşır tembel arkadaşlarıyla zorlu bir hayat onları bekler.  Ancak bu gençlere ağabeylik yapan Nadir gençlerimizi hayata sokmak için elinden geleni yapar.
Daha yeni Daha eski