Zoom Cloud Meetings Programı Nedir? Nasıl Kullanılır?

Zoom tam ismiyle Zoom Video Communications California San Jose'de Eric Yuan tarafından 2011 yılında kurulmuş video iletişim imkanı sağlayan ABD merkezli bir şirkettir. Resmi tanıtımı Ocak 2013'te yapıldı. Mayıs 2013'te  program 1 milyon katılımcıya ulaştı. Günümüzde Zoom programının güncel indirilme sayısı ise  Play Store'da 50 milyona ulaştı.
Zoom Cloud Meetings Programı Nedir

Zoom programı ile Dünya'nın neresinde olursanız olun, ders verebilir veya toplantılarınızı yapabilirsiniz. İnternet üzerinde ders verip der almak için geliştirilmiş en iyi programlardan bir tanesidir. Birebir ders vermek istiyorsanız süre sınırı yok ve tamamen ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Birden fazla kişiye ders vermek istiyorsanız ise 40 dk süre sınırı mevcut. 40 dakika sonra otomatik olarak bağlantınız kopuyor ve tekrar dersi başlatmanız gerekiyor. Ücretli versiyonlarını satın alarak 40 dakika limitini kaldırabilirsiniz. 

Yüksek kalitede bir görüntü sunan Zoom ile ücretsiz bir şekilde 100 kişilik online bir toplantı gerçekleştirebilirsiniz. 100 kişiden fazla kişiyle online toplantı gerçekleştirmek için uygulamayı satın almanız gerekiyor. Programı masaüstü bilgisayarınızda, tabletinizde ve cep telefonunuzda rahatlıkla kullanabilirsiniz.


Zoom Programı Nasıl Kullanılır?


- İlk olarak Zoom uygulamasını telefonunuza indirin.( Play Store veya AppStore'dan)

- Uygulamayı açarak mail adresinizle üye olun. Mailinize Zoom'dan gelen linke tıklayarak üyeliğinizi aktif edin.Ve programa giriş yapın.

- Bir toplantıya katılmak için Join sekmesine tıklayın.

- Katılmak istediğiniz toplantının ID numarasını yazın ve join meeting tıklayın. Bu ID numarasını toplantıyı oluşturan(yayını açan) kişiden isteyin.

Daha yeni Daha eski