Hopi Nedir ve Nasıl Kullanılır ??


 

Hopi’nin sana özel Paracık kazandıran sürprizleri olacak


Bunlara ulaşmak için bak bi Hopi’ne!

HOPİ KULLANICILARI İÇİN

İLETİŞİM VE İŞLEM REHBERİ

(Gizlilik Politikası-Kişisel Veriler ile İlgili Bilgilendirme)

İletişim

BNR Teknoloji A.Ş. (Hopi), bir Boyner Grubu Şirketidir (Mersis: 0335041279900014)
Adres: Maslak Mah. AOS 55. Sokak 42 Maslak Sitesi No:4 Kat:8 Kolektif House Sarıyer / İstanbul
İnternet adresi : www.hopi.com.tr
Müşteri Hizmetleri: 0850 200 66 88
Genel Müdürlük: 0850 222 05 80
E-posta: : bnrteknoloji@hs03.kep.tr / info@hopi.com.tr

BNR Teknoloji A.Ş. İstanbul Ticaret Odası'na (www.ito.org.tr) kayıtlıdır; meslekle ilgili davranış kurallarına aynı adresten ulaşabilirsiniz.

İşlem Rehberi

BNR Teknoloji A.Ş. Hopi Uygulaması ile; Hopi Kullanıcılarını genel ve/veya kişiye özel tanıtım, duyuru ve reklamlar ile bilgilendirerek, BNR Teknoloji A.Ş. ile anlaşmalı Hopi İşyerleri'nden yapacakları alışverişlerde BNR Teknoloji A.Ş.'den, belirlenen Kampanya şartlarında, Paracık ödül puanları (veya hediye ürün gibi başka firsatlar, avantajlar) kazanabilmelerini ve/veya bunları Hopi İşyerleri'nde yapacakları alışverişlerde yine ilgili anlaşma-Kampanya şartlarında indirim amaçlı kullanabilmelerini sağlamaktadır. Söz konusu anlaşmalı Hopi İşyerleri Mobil Uygulama içinde ünvanı/işletme adı veya marka itibari ile belirtilmekte ve yer yer firma, marka olarak da adlandırılmaktadır. Hopi Uygulaması'nın Markalar kısmında sıralanarak (ve/veya ilgili Kampanya duyurusunda) belirtilen ve Boyner Grubu Şirketleri (Boyner Holding A.Ş. ile mevcut-müstakbel iştirakleri ve bağlı şirketleridir), Turkcell ve Migros'un da aralarında yer aldığı bu Hopi İşyerleri, BNR Teknoloji A.Ş'nin kararları ve ilgili anlaşmalarına göre her zaman değişebilir, bazıları kapsam dışına çıkabilir veya yenileri eklenebilir.

Üyelik işlemlerini tamamlamış Kullanıcılar istedikleri zaman Hopi Mobil Uygulamasını çalıştırarak Hopi Kampanyalarını görüp arzu ederler ise bunlardan belirtilen genel veya özel Kampanya Şartlarında yararlanabilecekleri gibi Hopi (BNR Teknoloji A.Ş.) Kullanıcılar'a Hopi kampanya-imkanlarını duyurmak üzere zaman zaman ticari elektronik iletiler gönderir; anlık bildirimler, SMS, e-mail,otomatik aramalar, sosyal medya-ağlar ile online reklam ağları da dahil olmak üzere bluetooth, beacon, kablosuz ağlar ve diğer uygun araçlar-kanallar ile ticari elektronik iletişimler yapar; bu takdirde ilgili bilgilendirme ve/veya Kampanya söz konusu iletişimde kısaca belirtilir; Kullanıcı Hopi Mobil Uygulaması'nda (kapalı ise açarak) Kampanya Şartları'nı (yine) detaylı görebilir ve bunlar dahilinde ilgili Hopi Kampanyası'ndan, hizmet-imkanlarından yararlanabilir; diğer değişle Paracık ödül puanı ve diğer fırsatlardan yararlanmak üzere ilgili Hopi İşyeri'nde alışveriş yapabilir. İletişim fonksiyonunun kapatılmış olması Kullanıcı'nın bu hususta verdiği izni iptal ettiği anlamında değildir, sadece, kapalı tuttuğu sürece SMS, e-mail vb ile iletişim almaması sonucu doğurur (kanunen yapılması gereken veya mümkün iletişimler her durumda devam eder), Kullanıcı ilgili fonksiyonu tekrar açtığında, tarafına ticari elektronik ileti gönderimleri ayrıca-tekrar bir izin/onayına gerek bulunmaksızın, usulunce kanuni red hakkını kullanana kadar, önceden herhangi bir surette verdiği onay uyarınca bu Sözleşme dahilinde devam eder.

Kullanıcılar'ın Hopi'nin bu hizmet-imkanından yararlanmak üzere Hopi İşyerlerinden yapacakları alışverişler (genel ifadesi ile tüketici işlemleri) Kullanıcı ile Hopi İşyeri arasındadır, kendi aralarındaki işlem şartlarına ve gereklerine tabidir; BNR Teknoloji A.Ş. (her türlü ödeme/tahsilat işlemleri dahil olmak üzere) bu tüketici işlemlerine, Paracık ödül puanları kazanım/kullanımı ile ilgili olanlar hariç, hiçbir surette taraf ve müdahil değildir.

Hopi Uygulaması ayrıca gerek aşağıda, gerek Uygulama içerisinde belirtilen pek çok diğer (ticari nitelikte olan/olmayan) bilgilenme, ürün veya İşyeri arama, duruma göre önceden Hopi veya Üye İşyerlerindeki alışveriş bilgilerinden hareketle ve işlenmesi sureti ile Kullanıcı'ya veya ilgi alanlarına göre bir kısım Kullanıcılar'a özel fırsatlar ve kolaylık amaçlı servis, özellik ve imkanlara da sahip olup Kullanıcılar'ın belirli şartlarda yararlanacakları tüm Hopi hizmetleri zaman içerisinde değişebilir, iptal olabilir veya yenileri eklenebilir.

Hopi Kullanıcılarının ("Kullanıcı"-"Hopi'li"-"Üye"-"Kullanıcılar") Hopi Mobil Uygulaması (Uygulama) özelliklerinden, servislerinden, imkan ve kampanyalarından (kısaca hizmetlerinden) yararlanabilmeleri için data erişimi açık akıllı mobil cihaza (cep telefonu, tablet vb) sahip olmaları, Hopi uygulamasını bu cihazlarına yüklemeleri, kendilerinden alınacak bilgileri ve Uygulama kullanımındaki tüm izinleri içeren Bilgilendirmeler ile Hopi Kullanıcı Sözleşmesini kabul etmeleri ve bu arada BNR Teknoloji A.Ş. tarafından başlangıçta ve bilahare zaman zaman akıllı cihazlarına kısa mesajla (SMS) veya anlık bildirimle veya uygulama üzerinden ya da sair elektronik iletişim ile gönderilecek/üretilecek kodları (aktivasyon/doğrulama kodu, Hopi QR kodu, şifreler ve ek kodları) Uygulamaya girmeleri ve/veya talep edilen bilgileri istendiğinde Hopi İşyerlerindeki ödeme noktalarına ibraz etmeleri/vermeleri gerekir.

Üyelik işlemleri sırasında Uygulama tarafından sizden -işletim sisteminize bağlı da olarak- istenen; gerek üye olabilmeniz, gerek Hopi'den yararlanabilmeniz, gerek ise müteakip üyelik uygulamaları için luzumlu olan, böylece Hopi olarak sizi genel ve kişiye özel hizmetlerimizden yararlandırabilmemiz, Hopi-Üye İşyerleri İmkanlar'ından istifade edebilmeniz için "işlenmesi" gerekli olanisim-soyisim, cep telefonu, mail adresi (ve/veya) doğum tarihi, cinsiyet, yaşanılan şehir gibi zorunlu bilgilerinizi ilgili kısımlara muhakkak ve doğru biçimde girmelisiniz (akıllı cihazınızın işletim sistemine göre değişebilen ve "Zorunlu Alanlar" olarak işaretlenmiş bu bilgiler dışında, Kurulum/üyelik/aktivasyon sırasında istenebilecek diğer bilgiler bu aşama için opsiyoneldir)

Bu bilgileri eksik veya yanlış girerseniz Uygulama'nın Profilim Bölümündeki Kişisel Bilgilerim sayfasından düzeltebilirsiniz (ve ancak bundan sonra tam faydalanabilirsiniz). Bununla beraber cep telefonu (akıllı cihaz mobil abone) numarasını yanlış girmişseniz SMS ile numaraya yollanan aktivasyon kodunu alamayacağınız için Uygulamayı aktive edemez ve kullanamazsınız; tekrar, doğru cep telefonu numarası ile tüm bilgileri girerek kurmanız ve/veya aktivasyon işlemlerini yapmanız gerekir. Opsiyonel diğer bilgilerinizi aynı sayfadan veya anket kısmından tamamlayabilirsiniz.

Kullanıcı Sözleşmesi, sistemlerimizde ve internet sitemizde "form olarak" yer almasının yanısıra akıllı cihazınıza yüklediğiniz Hopi Mobil Uygulamasında yine form olarak saklanmaktadır.

Hopi Mobil Uygulamasını cihazınızdan kaldırmadığınız sürece, buradaki Bilgilendirmeleri ve Sözleşmenizi Uygulamanın Profilim-Ayarlar bölümünde görebileceğiniz gibi www.hopi.com.tr adresinden her zaman ulaşabilirsiniz.

Kullanıcı olarak dilediğiniz her zaman yukarıda belirtilen iletişim kanallarından BNR Teknoloji A.Ş.'ne yapacağınız sözlü veya yazılı bildirim ile, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve ceza ödemeksizin Kullanıcı Sözleşmesi'nden cayabilir, yine her zaman aynı şekilde sona erdirebilirsiniz ; Sözleşme'nin sona ereceği diğer haller (BNR Teknoloji AŞ.'ce sona erdirilme halleri ile kendiliğinden sona erme durumları) Kullanıcı Sözleşmesi'nde belirtilmiştir.

BNR Teknoloji A.Ş. kişisel verilerin korunmasına dair mevzuat anlamında Veri Sorumlusu'dur.

Hopi'de (BNR Teknoloji A.Ş.'de) Kullanıcı kişisel bilgilerinin gizliliği, korunması, işlenmesi-kullanımı, reklam-tanıtımlar, ticari -elektronik iletiler-iletişimler ve diğer hususlarda aşağıda cari esasları belirtilen Gizlilik Kuralları-Politikası ve (Diğer) Kullanım Şartları geçerlidir.

· Kullanıcı tarafından uygulamaya girilen bilgilerin ve işlemlerin güvenliği için gerekli önlemler, Hopi Sistemi altyapısında, bilgi ve işlemin mahiyetine göre günümüz teknik imkanları ölçüsünde alınmıştır. Bununla beraber, söz konusu bilgiler akıllı cihazınızda da yer aldığından (ki bir kısım bilgiler sadece cihazınızdadır) her bakımdan korunmaları ve ilgisiz kişilerce erişilememesi için gerekli tedbirlerin alınması sorumluluğu Kullanıcı'ya aittir.

  • BNR Teknoloji A.Ş., Hopi Kullanıcıları'nın bilgilerini sadece güncel Kullanıcı Bilgilendirmeleri-Sözleşmesi'nde detaylı olarak ve aşağıda genel esasları ile belirtilen şekilde ve amaçlar için kullanacağını, belirtilen konularda-kapsamda iznine (onayına, rızasına) ve kanunlara aykırı kullanmayacağını taahhüt eder ve söz verir .

· Bilgilendirmeler ile Sözleşme'nin muhtelif maddelerinde belirtilen kanunlara uygun çeşitli şekillerde-yöntemlerle kişisel bilgilerinizin işlenmesi ve tarafınıza ticari elektronik iletişimler yapılması, BNR Teknoloji A.Ş.- Hopi İşyerleri olarak siz Kullanıcılarımızı genel/kişiye özel hizmetlerimizden, İmkanlar'dan yararlandırabilmemiz, böylece Hopi'nin özellik ve fonksiyonlarından istifade edebilmeniz için gerekmektedir.

  • Bu nedenle; Kullanıcı bilgileri, Hopi Mobil Uygulaması'nın özellik, servis, kampanya-imkanlarından (böylece hizmetlerinden) yararlanabilmeleri için, ilgili kuruluşlara ve ayrıca kanuni mercilere açıklanabilir; Hopi'nin işleyişi için ve amacı-fonksiyonu gereği, Kullanıcı tarafından herhangi bir surette verilen ve/veya Hopi İşyerleri'nden otomatik ve otomatik olmayan yollarla edinilen mevcut-yeni bilgileri ( isim-soyad, rumuz, yaş, cinsiyet, medeni durum, yaşadıkları bölge, eğitim düzeyi, ilgi alanları, satın aldıkları kıyafetlere ve diğer ürünlere ilişkin alışveriş bilgileri, zevk ve beğenileri, cep telefonu no.ları, reklam tanıtıcısı-kimliği bilgileri, mail adresleri ve lokasyonu-konumu vb.leri dahil);

i) her türlü Kullanıcı işlemlerinin ve uygulamalarının yapılması için,

ii) Hopi Kampanyaları ve hizmetleri çerçevesinde Hopi (BNR Teknoloji A.Ş). tarafından Boyner Grubu Şirketleri (*) gibi anlaşmalı Hopi İşyerleri (**) ile iş ortakları-tedarikçilerinde Kullanıcılar'a (tüm Kullanıcılar'a veya kişisel verilerinin işlenmesi sureti ile belirli Kullanıcılar'a) Hopi'ye özel/avantajlı muhtelif ürün-hizmetlerin sağlanması, böylece Kullanıcılara Hopi Kampanyaları'nın duyuruları başta olmak üzere her türlü bilgilendirme, reklam-tanıtım, promosyon, satış, pazarlama mağaza kartı, kredi kartı ve üyelik uygulamaları yapılması için (bazı Hopi İşyerleri'ne ait mağaza kartları, kredi kartları ve üyelik işlemleri için "başvurular"ın alınması, ilgili Hopi İşyerleri'ne ve hizmet sağlayıcılarına iletilmesi, yerine göre ikmali ve bazılarında fiziken ibraz etmeden kullanılabilmeleri dahil) ve

iii) yine belirtilen çerçevede ve amaçlar ile Kullanıcılar'a Hopi üzerinden ve/veya haricen kısa mesaj (SMS), anlık bildirim, e-mail, otomatik makinelerden arama, telefonla arama, bluetooth, beacon, kablosuz ağlar vb. ile yapılacak ticari elektronik ileti ve diğer ileti gönderimleri - iletişimler için

BNR Teknoloji A.Ş., Boyner Grubu Şirketleri ve Hopi İşyerleri ile halefleri ve yurt içindeki-dışındaki servis-hizmet sağlayıcıları (veri işleyenler ve sosyal medya ile online reklam ağları ve işletmeleri de dahil) nezdinde ilgili yasaların öngördüğü azami süreleri aşmamak üzere öngörülecek süre ile kayda alınır, temin edilir, devralınır, basılı/manyetik arşivlerde saklanır, birleştirilir, sınıflandırılır, gerekli görülen hallerde güncellenir, yeniden düzenlenir, yurt içinde ve dışına aktarılır, transfer edilir, paylaşılır, kullanılır ve yasalarda öngörülen sair suretlerle işlenir.

(*) Boyner Grubu Şirketleri: Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. (Boyner, YKM, Çarşı, Fresh Company, Hangar), Altınyıldız Tekstil ve Konfeksiyon A.Ş., Fırsat Elektronik Tic. ve San. A.Ş. (Morhipo), BR Mağazacılık Ticaret A.Ş. (Beymen Business, Altınyıldız Classics), BNR Teknoloji A.Ş. (Hopi) gibi, Boyner Holding A.Ş.'ne bağlı şirketler ile mevcut-müstakbel diğer iştirakleridir) 
 

(**) Hopi İşyerleri; BNR Teknoloji A.Ş. ile anlaşması dahilinde Hopi Kullanıcılar'ına İşyerlerinden alışverişlerinde Hopi'nin Paracıklarını kazandıran ve/veya kullandıran (yahut sair özel/avantajlı imkan-fırsatları veren) Boyner Grubu Şirketleri ile Mobil Uygulama içinde ünvanı/adı veya markası belirtilen diğer kuruluşlardır; Uygulama'nın Markalar kısmında belirtilen bu İşyerleri BNR Teknoloji'nin karar ve anlaşmalarına göre her zaman değişebilir.

  • Bu çerçevede;

-- Hopi Kullanıcılarının; isim-soyad, rumuz, yaş, cinsiyet, medeni durum, yaşadıkları bölge, eğitim düzeyi, ilgi alanları, kıyafet ve diğer ürünlere ilişkin alışveriş alışkanlıkları-tercihleri, cep telefonu no.ları, reklam tanıtıcısı-kimliği bilgileri, mail adresleri ve konum verileri de dahil kişisel olan-olmayan mevcut ve sonradan oluşacak bilgileri, BNR Teknoloji A.Ş'nin yanısıra, kişisel verilerin korunması hakkında mevzuata uygun biçimde; i) Hopi'nin iletişim ortağı Hopi İşyeri Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. ("Turkcell") tarafından (vd. haberleşme servis sağlayıcılarınca) yukarıdaki kapsamda kaydedilebilir ii) BNR Teknoloji A.Ş. ile Turkcell nezdindeki abone-kullanıcı platformları (veritabanları) arasında karşılıklı paylaşılabilir, aktarılabilir iii) Hopi Kullanıcılarının Turkcell abonelikleri ve/veya Hopi üyelikleri süresince oluşacak bu tür verileri, Turkcell ve BNR Teknoloji A.Ş. tarafından reklam, tanıtım, satış ve pazarlama, istatistiki raporlama, anket ve/veya promosyon alanlarında işlenebilir.

-- Bu işlenmeler, Kampanyalar ve Hopi özelliklerinden istifade etmeleri için Migros Türk Ticaret A.Ş. ve diğer Hopi Üye İşyerleri ile BNR tedarikçileri, servis sağlayıcıları ve işbirliği yaptığı kuruluşlar bakımından ve taraflarından da uygulanabilir.

Böylece, Kullanıcı bilgileri, Hopi Mobil Uygulaması'nın özellik, servis, kampanya-imkanlarından (böylece hizmetlerinden) yararlanabilmeleri için, ilgili kuruluşlara (servis sağlayıcılar, sosyal medya ile online reklam ağları ve işletmeleri vb. dahil) ve ayrıca kanuni mercilere açıklanabilir, aktarılabilir, paylaşılabilir ve sair suretler ile işlenebilir.

  • Hopi (BNR Teknoloji A.Ş.) ayrıca, gerek Kullanıcılar'ın İmkanlar'dan yararlanabilirliğini araştırmak/sağlamak, gerek genel olarak her türlü ürün-hizmetler için on-line reklamcılık ve benzerlerini yapmak/yaptırmak amacıyla; Kullanıcılar'ın Uygulama içinden ve dışında ziyaret ettikleri sayfalarda, internet sitelerinde, İşyerleri ile İşyerleri'nin ve diğer her türlü ürün-hizmet satıcı mağazalarının yer aldığı yapılardaki davranışlarını cep telefonu numarası, ilgili Uygulama/cihaz İD'si, Mac adresi, IP'si, çerez ve diğer web işaretlerini ve/veya reklam tanıtıcısı bilgisini uygun teknik yöntemler ile (ortamda faal her türlü genel ve özel kablosuz iletişim araçları-ekipmanları dahil) alarak-kullanarak inceleyebilir ve işleyebilir.

Kullanıcılar'ın söz konusu elektronik ve fiziki ortamları-mecraları ziyaret bilgileri (konum v.d.) ile buralarda ilgilendiği/görüntülediği ürün-hizmetler, reklam-tanıtımlar, sayfa içerikleri, bunların sayısı, süresi gibi kriterleri temel alan otomasyon araçlarını kullanarak, gerek genel, gerek Kullanıcı'nın ilgi alanlarına hitap etmek üzere, Hopi'ye, İşyerleri'ne, diğer her türlü ürün-hizmet satıcılarına, reklam verenlere-yayıncılarına ve sair üçüncü kişi-kuruluşlara ait mesajları/teklifleri, önerileri ve tanıtım-reklamları (Uygulama içeriğinde, Kullanıcı'nın Uygulama içinden/dışından ziyaret ettiği her türlü internet sitelerinde, mekan, mecra ve yerlerde) gösterebilir ve göstertebilir, Kullanıcı'ya iletişimini yapabilir ve yaptırtabilir; ayrıca her türlü anonimleştirilmiş istatistiki bilgileri uygun bulduğu kişi-kuruluşlar ile paylaşabilir.

  • Bu amaçlara ve uygulamalara yönelik olarak, Kullanıcıların cep telefonu numaraları, ilgili Uygulama/cihaz ID'si, MAC adresi, IP'si, çerez ve diğer web işaretleri ve/veya reklam tanıtıcısı bilgileri, keza buraya kadarki açıklamalarda bahsi geçen diğer bilgileri ve inceleme-işleme sonuçları, kanunlara uygun biçimde ve gizlilik esasları dahilinde, Hopi (BNR Teknoloji A.Ş.)’nce ve işbirliği yaptığı, servis aldığı/verdiği kişi-kuruluşlarca ( isim-soyisim bilgisi herhalükarda hariçolmak üzere gerektiği kadarı ile dijital reklam yayıncıları, reklam sahipleri, reklam ağı işletmecileri, medya planlama ajansları, reklam yayıncıları için teknoloji altyapısı sağlayan firmalarla paylaşım dahil) doğrudan/dolaylı surette alınabilir, elde edilen veriler Hopi ve anılan kuruluşlarca kaydedilebilir, kullanılabilir, kullandırılabilir, aralarında ve diğer ilgililer ile yurt içinde-dışında paylaşılabilir, aktarılabilir ve sair suretler ile işlenebilir.
  • Hopi (BNR Teknoloji A.Ş.) Kullanıcıları 'na ilgili yasalar ve Kullanıcı Bilgilendirmeleri-Sözleşmesi kapsamında-uyarınca çeşitli Kampanyalar-imkanlar-ve/veya hizmetler duyurulmak üzere zaman zaman ticari elektronik iletiler gönderilir; anlık bildirim, SMS, e-mail ve/veya otomatik aramayla ve internet ve diğer iletişim ağları üzerinden bilgisayar, telefon, faks, otomatik arama makineleri gibi her türlü cihazlar-kanallar (sosyal medya-ağlar ile online reklam ağları ve işletmeleri de dahil olmak üzere) ile ticari elektronik iletişimler yapılır.

BNR Teknoloji A.Ş.'nce ürün ve hizmetler ile ilgili avantajlar ve teklifler, Kampanyalar-imkanlar ve/veya hizmetler ve keza üçüncü kişi-kuruluşlar ve bunların ürün-hizmetleri ile ilgili olarak Kullanıcılar'a her türlü mecrada reklam, tanıtım ve kampanya duyuruları yapılabilir, bu amaçlar ile kanunlara uygun şekilde ticari elektronik iletiler gönderilebilir, her türlü elektronik iletişim yapılabilir.

  • Bununla beraber;

i) Hopi Kullanıcı Sözleşmesi'nin uygulanması, bu suretle Kullanıcıların Hopi Mobil Uygulaması özelliklerinden, servislerinden, Kampanyaları ve benzeri Hopi hizmetlerinden (kısaca İmkanlar'dan) yararlanabilmeleri ve böylece hem Hopi'yi kullanabilmeleri, hem Hopi'nin (BNR Teknoloji A.Ş.)'nin ve/veya İşyerleri'nin bu Sözleşme'deki ve ilgili Kampanyalar'daki sorumluluklarını yerine getirmeleri için gereken haller ve diğer yasal durumlar dışında, Kullanıcı bilgi-verileri, üçüncü kişiler ile Kullanıcının somut olarak tanınmasını sağlayacak biçimde paylaşılmaz..

Bir servis veya İmkandan (örneğin bir Kampanya'dan) yararlanabilmeniz için gerekiyor ise, Uygulama o tür bir paylaşım için zaman zaman ilgili kuruluş veya işlem bazında izninizi/onayınızı isteyebilir (İzin vermeyen Kullanıcı ilgili özellik/servis/imkandan kısmen veya tamamen yararlanamayabilir). Bununla beraber Hopi'yi olağan kullanımınız, özellik, servis ve İmkanlardan istifadeniz için bu prosedür her zaman tatbik edilmez.

Her halükarda; Uygulama üzerinde veya sair bir yolla duyurulan bir özellikten, servisten, Kampanya'dan (İmkan'dan) yararlanabilmesi için Kullanıcı'nın somut olarak bilinebilirliğini sağlayan herhangi bir kişisel verisinin paylaşımı/aktarılması, muhafazası ve sair suretle işlenmesinin Hopi ve/veya İşyerleri ve/veya yurt içinde/dışındaki servis-hizmet sağlayıcıları ve/veya işbirliği yaptığı kuruluşlar nezdinde yapılması söz konusu ise, ilgili paylaşımlar ve diğer işlenmeler yapılmadan Kampanya'dan ve genel olarak Hopi fonksiyon-özelliklerinden istifadesi mümkün olmayacağından, böylece Hopi (BNR Teknoloji A.Ş.) - İşyerleri Kullanıcı'ya Sözleşme'deki/Kampanyalar'daki Hopi özellik, fonksiyon ve İmkanlarını sağlayamayacağından, söz konusu Kampanya'dan istifade imkanı bulunan ve/veya katılan Kullanıcı'nın bu tür işlenmelere ayrıca bir izni vb. gerekmeksizin Kullanıcı Sözleşmesi'ne onayı dahilinde rızası bulunduğu kabul edilir.

Kişisel verilerinin korunması ile ilgili kanuni gerekler yine yerine getirileceği gibi, Kullanıcı'nın söz konusu kişisel verilerine ilişkin aşağıda-kanunlarda belirtilen hak ve imkanları herhalükarda mevcuttur.

ii) Kullanıcılar, Sözleşmeyi onaylayarak veya sair suretle onay vermiş de olsalar, taraflarına yapılacak ticari ve diğer iletişimleri cihazlarının Ayarlar vb. kısmından veya Hopi Mobil Uygulamasının Profilim/Ayarlar/Bildirim Seçenekleri vb. bölümünden engelleyebilir (internet-mobil data bağlantısı gerekebilir) veya yukarıdaki iletişim kanallarından BNR Teknoloji A.Ş.'e bildirerek, keza gönderilen SMS/e-mailde belirtilen red işlemini yaparak ticari-diğer iletişimleri ilgili iletişim kanalı için her zaman için durdurabilirler.

Hopi Mobil Uygulamasını akıllı cihazından kaldırmanız halinde de aynı sonuca ulaşmanız herhalükarda mümkün ve teknik olarak amaca en uygun yöntem bu olmakla beraber, gerek belirtilen engelleme/durdurma, gerek Uygulamayı kaldırma işlemlerinden herhangi birini Hopi kullanıcılığınız devam ederken yapmanız durumunda, Hopi Mobil Uygulamasının olağan çalışmasını ve fonksiyonlarını kısmen/tamamen sona erdirmiş, devre dışı bırakmış olacağınızdan, Hopi hizmet-imkanlarından kısmen veya tamamen yararlanamayabilirsiniz.

Uygulama'nın Profilim/Ayarlar/Bildirim Seçenekleri kısmında SMS/e-posta iletişimi -- cihazın data bağlantısı açık iken -- engellenmeden (kapatılmadan) Uygulama'nın cihazdan kaldırılması halinde bu işlem Hopi Sistemi'nce bilinemeyeceğinden, SMS/e-posta almak istemeyen Kullanıcı'nın kanunen BNR Teknoloji A.Ş.'i yukarıdaki iletişim kanallarından bilgilendirmesi veya tarafına gönderilecek bu tür iletilerde belirtilen red işlemini uygulaması gerekmektedir Aksi halde söz konusu iletiler tarafına gönderilmeye devam olunabilecektir (Anlık bildirimleri durdurma ise bu fonksiyonu kapatma veya Uygulamayı cihazdan kaldırma halinde mümkün olabilmektedir)

Herhangi bir kanaldan iletişim fonksiyonun kapatılmış (engellenmiş) olması Kullanıcı'nın bu hususta verdiği izni iptal ettiği anlamına gelmemektedir, sadece, kapalı tuttuğu sürece SMS, e-mail vb ile iletişim almaması sonucu doğurur, Kullanıcı ilgili fonksiyonu tekrar açtığında, tarafına ticari elektronik ileti gönderimleri ayrıca bir izin/onayına gerek bulunmaksızın, tekrar kapatana (engelleyene) ve/veya usulunce kanuni red hakkını kullanana kadar, Sözleşme dahilinde devam eder.

Hopi'ce (BNR Teknoloji A.Ş. tarafından) kanunen yapılması mümkün veya gereken veya yükümlü bulunulan ticari elektronik iletişimler her durumda sürdürülecektir.

iii) Kullanıcılar kişisel veri kullanım, paylaşım ve diğer veri işlenmelerini yukarıda-aşağıda yazılı iletişim adreslerinden BNR Teknoloji A.Ş.'ye bildirerek durdurabilirler.

iv) Veri kullanımı-işlenmesi ve/veya iletişimin durdurulması "bildirimi" BNR Teknoloji A.Ş.'e kullanıcılığın sona ermesinden sonra da her zaman yapılabilir. Tüm bu hallerde, isteğinize göre ve ilgili cari yasalar gerektirdiği sürece-ölçüde BNR Teknoloji A.Ş nezdindeki kişisel veri işlemleri ve/veya tarafınıza ticari iletişimler yasal azami süre içinde durdurulur, yine aynı çerçevede olmak üzere hukuken muhafazası gerekenler (örneğin, kişisel veri ve ticari elektronik ileti içeriklerinin ve bunlara ilişkin kayıtların mevzuatca gereken hallerde yetkili mercilere, mahkemelere sunulmak üzere saklanması gerekmektedir) ve/veya mümkün/zorunlu olanlar haricindeki bilgileriniz, bu konudaki mevzuata uygun biçimde ve şartlarında Hopi veri kayıt sisteminde silinir, yok edilir ya da kimliğiniz belli olmayacak biçimde anonim hale getirilir.

v ) Kullanıcılar isterlerse, ilgili cari yasalara uygun olarak ve kanuni kapsam-ölçülerde kişisel verilerinin işlenmesi ile ilgili işlemler ve işlenen bilgileri, kişisel verilerinin bu Bilgilendirmeler-Sözleşme'de belirtilen amaca uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, bilgilerinin yurt içinde ve dışında aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde düzeltilmesini isteme, kanuni şartlarına ve yöntemine uygun olarak verilerin silinmesi veya yok edilmesini talep, düzeltilen/silinen/yok edilen bilgilerinin (varsa) ilgili üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, otomatik sistemler ile analiz edilmesi sureti ile kendileri aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz ve verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebi ile zarara uğrama halinde giderilmesi hususlarında bu kanuni haklarını kullanmak üzere Veri Sorumlusu BNR Teknoloji A.Ş.'ne her zaman başvurabilirler.

  • BNR Teknoloji A.Ş., Boyner Grubu Şirketleri, diğer Hopi İşyerleri (markalar) ve sair ilgili kuruluşların mevzuat gereği onaylı bulunan/sayılan veri tabanlarını kullanmak sureti ile Hopi Kullanıcılarına Hopi üzerinden veya haricen kanuna uygun ticari elektronik ileti gönderme hak- yetkileri, bunun gibi belirtilen kuruluşların kendi müşteri veri tabanlarında yapacakları kişisel veri işlenmeleri ayrıdır ve bu konulardaki kanuni hak-sorumlulukları taraflarına aittir.
  • Hopi'ye dahil İşyerlerinde ve diğer kuruluşlarda kendilerine ait gizlilik-güvenlik politikaları ve kullanım şartları geçerlidir; Hopi uygulaması içinde gösterilen ve/veya uygulama içinden ulaşılan, Hopi İşyerlerine veya üçüncü kişi-kuruluşlara ait reklamlar, (örneğin web sitelerinin reklamları), bunlardaki bilgiler, uyguladıkları etik ilkeler, gizlilik-güvenlik prensipleri, servis kalitesi, kişisel veri işlemeleri ile iletişim esasları ve diğer uygulamalardan dolayı oluşabilecek ihtilaflardan ve menfi neticelerinden BNR Teknoloji A.Ş. sorumlu değildir.
  • Kullanıcı'nın Hopi'ye (Veri sorumlusu ve iletişimi yapan olarak BNR Teknoloji A.Ş.'e) bildirdiği kişisel veri kullanımı ve/veya ticari elektronik iletişim durdurma isteği, Kullanıcı'nın doğrudan/dolaylı izin verdiği veya kanunen izinli sayılan kuruluşlarca herhangi bir surette Kullanıcı'ya yapılan iletişimlerin ve veri kullanım-işlenmelerinin de durdurulacağı anlamına gelmez; Kullanıcı'nın bu hususta, ilgili kuruluşa ayrıca başvurması gerekir ve ilgili tüm kanuni işlemler ile gerek-sonuçları Kullanıcı ve bahsi geçen kuruluş arasındadır. Hopi'nin bu tür durumlarda bir insiyatifi ve sorumluluğu bulunmamaktadır
  • Hopi'nin Arkadaşına Gönder vb. özelliklerini kullanarak beğendikleri Hopi Kampanyaları-hizmetleri ve/veya ürünler hakkında üçüncü kişileri bilgilendirmek isteyen Kullanıcılar, ilgili iletiler hususunda hertürlü mali olan-olmayan sorumluluğu bizzat taşırlar. Gönderilen kişinin o anda veya bilahare Hopi Kullanıcısı olmaması halinde ilgili iletinin gönderilen tarafından alınmayabileceği ve/veya görüntülenmeyeceği, Hopi Kullanıcısı olması halinde de söz konusu Kampanya'dan yine Kampanya'nın şartları dahilinde yararlanabileceği bilinmelidir.

· Gizlilik, kişisel verilerin kullanımı-işlenmesi ve ticari iletişimler ile ilgili tüm hususlar Kullanıcı Bilgilendirmeleri ve Sözleşmesi'nde ayrıntılı olarak belirtilmiştir. Hopi ile ilgili bilgi almak istediğiniz diğer konular için geçerli olduğu gibi bu hususlarda da yukarıda belirtilen iletişim kanallarından BNR Teknoloji A.Ş.'ne başvurabilir ve danışabilirsiniz. Bu hususlardaki başvuru ve talepleriniz yasal azami süreler içinde yerine getirilecek yahut hukuki gerekçesi tarafınıza açıklanarak kabul edilmeyebilecektir.

Talebi kabul edilmeyen Kullanıcılar ilgili Kanun çerçevesindeki haklarını kullanabilirler ve ilgili yasal düzenlemelerin tüm gerekleri saklıdır.

· Genel olarak, Hopi Mobil Uygulaması dahilinde veya Uygulama üzerinden ulaşarak edindikleri her türlü bilgiler ve taraflarına yapılan Kampanya bilgilendirmeleri çerçevesinde aldıkları kararlardan, bunlara göre yaptıkları hertürlü işlemden ve olumlu-olumsuz sonuçlarından sorumluluk Kullanıcılara aittir; BNR Teknoloji A.Ş., Hopi İşyerleri-diğer tedarikçiler ve Kullanıcılar arasındaki, Hopi Kampanyalı/kampanyasız alışverişleri başta olmak üzere herhangi bir tüketici işlemi bakımından herhangi bir tarafın ve kişi-kuruluşun temsilcisi veya aracısı değildir. Bu tür işlemlerin tamamı, her türlü hukuki-mali gerekleri ve sonuçları itibari ile Kullanıcı ve ilgili İşyeri arasındadır. Bununla beraber, alışverişinizde "Paracık kazanım ve kullanım işlemlerinde" bir sorun yaşamanız halinde, BNR Teknoloji A.Ş. ile paylaşırsanız, Hopi'nin işleyiş kuralları ve imkanları dahilinde çözümler.

· Hopi Mobil Uygulamasına dahil her türlü bilgi ve içerik (Kullanıcı tarafından yüklenenler dahil) ile bunların düzenlenmesi, revizyonu ve kısmen/tamamen kullanımı konusunda; doğrudan Hopi işyerlerine, ilgili servis sağlayıcılara, BNR Teknoloji A.Ş. ile anlaşmasına göre diğer üçüncü sahıslara ait olanlar hariç; tüm fikri-sınai haklar ve mülkiyet hakları BNR Teknoloji A.Ş.'ne ve Boyner Grubu'na aittir ve taraflarınca (Kullanıcılar'a ait olanlar için Kullanıcı Sözleşmesi dahilinde) serbestçe tasarruf olunur.

  • Hopi Mobil Uygulaması'nı kullanmanız için tarafınızdan bir ücret, masraf ve sair bedel talep edilmez.

Ancak;

i) uygulama kullanımının gerektirdiği her türlü iletişim-haberleşme giderleri, servis sağlayıcınız ile şahsi anlaşmanız dahilinde tarafınıza aittir.

ii) Uygulamadaki bilgi/tanıtım/bağlantı ve Kampanyalardan istifade ile Hopi İşyerlerinden (fiziki ve elektronik ticaret-mesafeli satış mağazaları vb.den) yapacağınız alışveriş işlemleri ve bağlantılı işlemler (genel ifadesi ile tüketici işlemleri) her bakımdan BNR Teknoloji A.Ş. dışında ve doğrudan sizinle işyeri arasında olduğundan alışveriş bedelleri ve diğer bedelleri tarafınıza aittir.

iii) Hopi'nin muhtelif kampanya koşullarında açıkca aksini belirttiği ve açıkça ifade ederek imkan verdiği durumlar hariç, Hopi'nin ödül puanı olan Paracıklar'ınızı ve diğer İmkanları bizzat kazanabilir, kullanabilirsiniz, başkalarının alışverişlerinden Paracık vb kazanamaz ve Paracıklar'ınızı başkalarına kullandıramazsınız.

iv) Paracık kazandığınız bir ürünü iade etmeniz halinde, Hopi nezdinde başka yeterli Paracıkınız bulunmadığı takdirde, söz konusu ürünü alırken kazandığınız Paracık tutarını ödemeniz gerekir; ilgili İşyeri veya Hopi, ilgili uygulamasına göre, kullandığınız Paracıkların değeri olan bu tutarı, iade edilen ürün bedelinden indirerek (mahsup) sizden nakden tahsil eder (Hopi İşyeri'nin öyle bir uygulaması varsa, iade mal fişi (İMF) vb.leri de aynı şekilde indirimli düzenlenir) ve/veya bilahare mevcut ve yeni kazanacağınız Paracıklar'dan düşülür. Bu işlemler Hopi ve/veya İşyerleri'nce öngörecekleri özel kazanım/kullanım esasları dahilinde "hediye edilen" Paracıklar, keza hediye nitelikli olmayan ve fakat özellikli Paracıklar bakımından da kısmen/tamamen uygulanır.

v) Kullanıcılardan (yeni) bir ücret, masraf ve sair bedel talep edilmesi söz konusu olan Hopi özellikleri ve servisleri için uygulama üzerinden Kullanıcıların (duruma göre genel veya işlem bazında) ayrıca onayı alınır.

  • Hopi Mobil Uygulamasının ilk kurulumu sırasında Kullanıcı tarafından verilen/girilen GSM no.sunun iptali veya değişmesi, keza akıllı cihazın kaybolması ya da çalınması, BNR tarafından farklı bir teknik sistem öngörülerek yine belirleyeceği şartlarda değişik bir uygulama yapılmadığı sürece, Kullanıcı'nın o güne kadar edindiği muhtelif hak-imkanlarının sona ermesine (kullanılmamış Paracıklarının geçerliliğini yitirmesi dahil) sebebiyet verebilecektir.

· Hopi'deki Paracıklar ödül puanlardır, elektronik para vb mahiyetinde olmadıkları gibi BNR veya İşyerleri para transferleri yapan ödeme kuruluşu veya hizmet kuruluşu değillerdir. İleride Hopi'ye bu ve diğer alternatif ödeme sistemi/mobil ticaret özelliğinin yahut sadece kart saklama ve işlem yönlendirme özelliğinin dahil edilmesi ve Kullanıcı'nın bundan yararlanmak istemesi veya onayı halinde, ilgili tüm taraflar bu sistemlerin uygulaması için ilgili mevzuatın ve yetkili kuruluş(lar)ın ilgili hizmetleri bakımından kendileri için öngördüğü hukuki işlemleri, iş, gerek ve sorumlulukları yerine getirirler.

· Hopi'nin ödül puanları olan Paracıklar, ilgili tüm unsurlar (Hopi İşyeri, ürün ve/veya süreç) itibari ile BNR tarafından ilgili Hopi İşyeri ile anlaşması dahilinde ve ilgili Hopi Kampanyası için Paracık türü, süre, miktar, ürün, ürün modeli, bedeni, rengi, satış mağazası vs. unsurlar itibari ile belirlenen şartlarda kazanılır, kullanılır ve geçerliliğini yitirir. Burada ve Sözleşmenizdeki genel kuralların yanısıra Kampanya (İmkan) bazında geçerli diğer ve özel yararlanma şartları-unsurları Uygulama'daki ilgili Kampanya ana veya alt sayfasında belirtilmiş olup <Kampanya Şartları> tıklanarak görülebilir.

· Kural olarak alışverişlerde 1 Paracık 1 TL değerinde kazanılır ve yine kural olarak aynı değerde kullanılır. Hopi (BNR), belirli Hopi İşyerleri, ürünler ve/veya dönemler itibari ile Paracık’a kazanım/kullanım açısından farklı değerler ve esaslar uygulayabilir, Paracıklar ilgili kampanya şartlarına göre bazı ürün gruplarında ve/veya Hopi İşyerleri'nde geçerli olmayabilir. Hopi Uygulaması içerisinde belirtilen her Kampanyanın kendi koşulları içerisinde kazanılan-kullanılan Paracıklar alışverişinizden sonra takriben 24 saat içinde yüklenir ve kullanılabilir hale gelir. Ancak Paracıklar kazanıldığı alışverişi takip eden 1 yılın bittiği takvim ayının sonunda kendiliğinden geçerliliğini yitirir. Hopi ve/veya İşyerleri her zaman bazı Paracıklar için çok daha uzun yükleme ve/veya kısa kullanım süreleri öngörebilir ve bunun için (Uygulama içinde veya ilgili İşyeri'nde yahut internet sitelerinde) belirtilmiş tarihe kadar kullanılmayan Paracıklar geçerliliğini yitirir, daha sonra kullanılamaz.

· İlgili Paracıklar'ın kullanım süresi içinde satın alınan ürünlerin iadesinde, iade alınan Paracıklar’ın da ilk kazanıldığı tarihten itibaren hesaplanan geçerlilik süresi içinde (kazanım/kullanım koşuluna uygun olarak) aynı veya bir başka Hopi İşyeri'nde kullanılması şarttır bu ve sair nedenler ile Paracık geçerlilik süresi uzamaz/yenilenmez ve kullanıldığı tarihteki istifade şartlarına tabidir.BNR, Hopi Mobil Uygulaması kullanımı ile ilgili tüm şartlar için geçerli olduğu üzere, Paracıklar ile ilgili tüm kuralları değiştirebilme ve Paracık uygulamasına kazanım ve/veya kullanım açısından son verme haklarını her zaman için saklı tutar.

  • Herhalükarda, kullanılmamış Paracıklar mukabilinde Kullanıcı'ya kısmen veya tamamen bir "para" ödenmesi söz konusu değildir.
  • İşyerleri'nin ve/veya Hopi Sistemi dışındaki mal/hizmet tedarikçilerinin mağazalarına ve elektronik ticaret-mesafeli satış sitelerine ve/veya mal-hizmet bilgilerine ve/veya varsa Kampanya bilgilerine Hopi Uygulaması üzerinden Ürün/mal-hizmet adı, markası, herhangi bir niteliği-niceliği, fotoğrafı, barkodu bazında arama yaparak ulaşabileceklerdir Bu tür uygulamalarda, arama işlemi için Uygulama üzerinden Hopi Sistemi'ne girilecek her türlü bilgi ve belgelerin (fotoğraflar, barkodlar vs dahil) gerek temini, gerek arama işlemi için iletilmesi-işlenmesi bakımından, fikri-sınai haklar, ticari sırlar, kişilik hakları ve kişisel verilere ilişkin olanlar dahil olmak üzere tüm sorumluluklar, keza bu konularda yasalara aykırı her türlü işlemin bütün mesuliyeti münhasıran Kullanıcılar'a aittir (Yalnız ürün fotoğrafları vb. gönderilmeli, herhangi bir surette kişileri, keza özel şahsi ve ticari bilgilerini içermemelidir). BNR (Hopi) Kullanıcı aramaları neticesi, herhangi bir nitelik, nicelik, özellik, zaman, İşyeri, tedarikçi vs. unsur-bilgi itibari ile doğru ve eksiksiz bilgilendirme yapılacağı hususunda hiçbir garanti vermediği gibi Kullanıcı'nın aldığı bilgiler neticesinde Hopi üzerinden veya haricen yapacağı işlemler-uygulamalar ile ilgili olarak herhangi bir sorumluluk da üstlenmemiştir.
  • Hopi Mobil Uygulamasının Sözleşme şartlarına aykırı biçimde veya kötü niyetle kullanıldığı, keza herhangi bir Paracık'ın bu suretle kazanıldığı ya da kullanıldığının herhangi bir zamanda herhangi bir surette tespiti halinde, Hopi'nin söz konusu Paracıklar'ı iptal etme, kullanılmış ise (gerek Hopi'nin, gerek ilgili İşyerlerinin) parasal karşılığını kazanan ve kullanandan talep-tahsil hakkı vardır; Hopi ve İşyerleri'nin diğer akdi-kanuni hakları ayrıca saklıdır.

· Hopi Mobil Uygulaması ve Paracık kazanım-kullanımında olası uyuşmazlıkların çözümü için öncelikle BNR Teknoloji A.Ş. ile temas kurmanızı rica ederiz, sorunun çözümünün mümkün olmadığı hallerde kanunen görevli-yetkili tüm Mahkeme ve Mercilere (mahiyetine ve kanuni tutarlarına göre yaşadığınız yerdeki Tüketici Mahkemeleri ve İl-ilçe Hakem Heyetleri ile yetkili İdari Kurumlar dahil) başvurabilirsiniz. Hopi İşyerleri ve sair tedarikçiler ile tüketici işlemlerinizde BNR Teknoloji A.Ş. taraf ve temsilci-aracı olmadığından, kullanıcılar ile İşyerleri arasındaki uyuşmazlıklar, tabi oldukları mevzuat hükümleri dahilinde ve işlemin mahiyetine göre yetkili-görevli Mahkeme-Mercilerde çözümlenir; bununla beraber "Paracık kazanım ve kullanım işlemlerinde" bir sorun yaşamanız halinde, BNR Teknoloji A.Ş. ile paylaşırsanız, imkanları ve Hopi'nin işleyiş kuralları dahilinde çözümler.

BNR Teknoloji A.Ş., Hopi Mobil Uygulaması ve kullanım koşulları hususunda (kapsam, içerik, zamanlama, servisler-özellikler, Hopi İşyerleri, ilgili Kampanyalar, ürünler, her türlü ödül puanları ve hediyeler ve/veya İmkanlar itibari ile) gerekli görebileceği her türlü değişikliği yapma ve kısmen-tamamen sonlandırma hakkını her zaman için saklı tutar ; bunlar, BNR Teknoloji A.Ş. tarafından Hopi Mobil Uygulaması içinde (internet-mobil data bağlantısı gerekir) veya diğer uygun yöntemler (Hopi'nin ve/veya Hopi İşyerleri'nde ya da internet sitelerindeki Hopi Kampanya duyuruları dahil) ile yer verildi/duyurulduğu andan itibaren geçerli olur. Hopi Mobil Uygulaması'ndan ve/veya özellik-imkanlarından fiilen istifade eden Kullanıcılar burada ve güncel Kullanıcı Bilgilendirmeleri-Sözleşmesi'nde bahsi geçen ve/veya Uygulama içinde ya da uygun diğer yöntemler (Hopi İşyerleri'ndeki/sitelerindeki Hopi duyuraları dahil) ile bildirilecek istifade kurallarını kabul etmiş sayılırlar.

HOPİ İÇİN BİLGİLENDİRME VE KULLANICI SÖZLEŞMESİ

(Bilgileriniz ve Onayınız * İçin)
* Onay işlemi ilk kez üye olanlar içindir

BİLGİLENDİRMELER

Hopi Mobil Uygulaması için Kullanıcı Sözleşmesi yapacağınız BNR Teknoloji A.Ş., bir Boyner Grubu Şirketidir. İletişim bilgilerimiz şöyledir : Adres: Maslak Mah. AOS 55. Sokak 42 Maslak Sitesi No:4 Kat:8 Kolektif House Sarıyer / İstanbul, İnternet adresi : www.hopi.com.tr, Tel: 0 850 222 05 80, Müşteri Hizmetleri Telefon : 0 850 200 66 88, E-posta: bnr@hs03.kep.tr, info@hopi.com.tr Mersis: 0335041279900014

Sözleşmeyi onayınızdan önce ;

-- Hopi Mobil Uygulamasını kullanımınızı ve özelliklerinden yararlanmanızı,

-- Hopi ödül puanı olan Paracık kazanımı/kullanımını,

-- gizlilik kurallarımızı, kişisel verilerin işlenmesi ve ticari elektronik ileti gönderimlerini, bunlara ilişkin yapılacak uygulamaları, izinleri, hakları ve uyuşmazlıkların çözüm mekanizmalarını (ve)

-- diğer esaslı-detaylı bilgileri ve kuralları-şartları

içeren bu Bilgilendirmeler'in tamamı ile tüm Kullanıcı Sözleşmesi şartlarını incelemenizi özellikle rica ederiz.

BNR Teknoloji A.Ş. Hopi Uygulaması ile; Hopi Kullanıcısı olan kişileri genel ve/veya kişiye özel tanıtım, duyuru ve reklamlar ile bilgilendirerek, BNR Teknoloji A.Ş. ile anlaşmalı Hopi İşyerleri'nden yapacakları alışverişlerde BNR Teknoloji A.Ş.'den, belirlenen Kampanya şartlarında, Paracık ödül puanları (veya hediye ürün gibi başka firsatlar, avantajlar) kazanabilmelerini ve/veya bunları Hopi İşyerleri'nde yapacakları alışverişlerde yine ilgili anlaşma-Kampanya şartlarında indirim amaçlı kullanabilmelerini sağlamaktadır. Söz konusu anlaşmalı Hopi İşyerleri Mobil Uygulama içinde ünvanı/işletme adı veya marka itibari ile belirtilmekte ve yer yer firma, marka olarak da adlandırılmaktadır. Hopi Uygulaması'nın "Paracıklar'ın geçerli olduğu Markalar" kısmında sıralanarak (ve/veya ilgili Kampanya duyurusunda) belirtilen ve Boyner Grubu Şirketleri (Boyner Holding A.Ş. ile mevcut-müstakbel iştirakleri ve bağlı şirketleridir), Turkcell ve Migros'un da aralarında yer aldığı bu Hopi İşyerleri, BNR Teknoloji A.Ş'nin kararları ve ilgili anlaşmalarına göre her zaman değişebilir, bazıları kapsam dışına çıkabilir veya yenileri eklenebilir.

Aşağıda belirtilen üyelik işlemlerini tamamlamış Kullanıcılar istedikleri zaman Hopi Mobil Uygulamasını çalıştırarak Hopi Kampanyalarını görüp arzu ederler ise bunlardan belirtilen genel veya özel Kampanya Şartlarında yararlanabilecekleri gibi Hopi (BNR Teknoloji A.Ş.) Kulla

Daha yeni Daha eski