EN İYİ MOBİL UYGULAMA VE EN İYİ MOBİL OYUNLAR


EN İYİ MOBİL UYGULAMALARI & OYUNLARI 

Hadi/Eleq 
Turkcell’in oluşturduğu Hadi ve Türk Telekom’un kurduğu Eleq, para ödüllü canlı bilgi yarışma türleri bu aralar üzerlerinde yeterince ilgi oluşturuyorlar. Tamamıyla ücretsiz olan bu uygulamalar sayesinde öğlen ve akşam yarışmalara katılım gösterilebilir, soruların hepsine doğru cevap vererek ödülden pay alınabilir ve banka hesapları sayesinde kazanılan TL çekilebilir. 

Netflix 
Her sene popülerliğini arttıran bu uygulama, özellikle 4 kişilik paketi ile çok ekonomik bir şekilde film ve dizi izleme imkanı sunuyor. Ayrıca mobil cihazlara özel indirme seçeneği de bulunuyor. 

Getir 
Şu aralar sadece İstanbul’da olsa da bu ağını ileride geliştirme hedefi bulunan Getir, evden ya da ofisten çıkmadan market ihtiyacını gidermeyi amaçlıyor. 

Amazon Shopping 
Kısa süre önce Türkiye’ye de giriş yapan amazon uygulamasına ayrıca amazon.com.tr sitesinden de giriş yapılabiliyor. Bu sayede alışverişlerinizi internetten yapma imkanı bulunuyor. 

Letgo 
İkinci el satış piyasasında her geçen gün önemi artan Letgo uygulaması sayesinde ihtiyaç olunan herhangi bir eşyayı bulmak mümkün. İhtiyaç olunan her şeyi bulunulan bölgeye göre sıralayan Letgo sayesinde eşyayı yakın bir yerden satıcı ile buluşarak alma imkanı sunuluyor. 

Dergilik 
Turkcell’in ortaya çıkardığı Dergilik, günlük gazeteleri ve dergileri okuma imkanı sunuyor. Bu uygulamadan yararlanmak için Turkcell abonesi olma şartı da bulunmamaktadır. 

Google Haberler 
Google’ın bu uygulaması sayesinde takip edilen haber sitelerini tek bir çatı altında toplama imkanı sunuluyor ve bu haberler hakkında bildiri alma tercihinde bulunulabiliyor. 

Bundle 
Yerli bir uygulama olmasına rağmen yerli ve yabancı internet sitelerini içeren Bundle bir haber takip uygulamasıdır. Bundle, 17 ülkeden 8000’den fazla kaynağa sahip olması ile fark yaratıyor. 

Bip 
Turkcell’in sürekli yenilikler getirerek geliştirdiği bu uygulama, oldukça kullanışlı bir mesajlaşma uygulaması olarak ilgi çekiyor. Sadece mesajlaşma ve sohbet uygulaması ile sınırlı kalmayan bu uygulamada oyun ve ilgi alanları ile ilgili bir bölüm de bulunuyor. 
  
PicsArt 
Her sene oldukça önemli değişiklikler yaparak kendinden söz eden PicsArt, mobil dünyanın oldukça önemli fotoğraf düzenleme uygulamalarından biri olarak göze çarpıyor. Özellikle sosyal medya paylaşımları kısmında yoğunlaşan PicsArt’ın paralı Gold sürümü ile ilaveten yeni özellikler ekleniyor. 

E-Devlet Kapısı 
Türkiye’de artık herkesin bildiği çevrimiçi olarak devlet dairesi işlerinin yapılabildiği uygulama olarak ortaya çıkan e-Devlet kapısı, sade bir tasarım ile işlemlerde kolaylık sağlayarak tüm önemli devlet dairesi işlerini hallederken kolaylık sağlıyor.  

Slack 
İş dünyasında oldukça popülerleşen haberleşme ve planlama uygulaması olarak görülen Slack’in mobil versiyonu da oldukça pratik bir kullanıma sahip. 

CamScanner 
Bu uygulama sayesinde belgeler ve fotoğrafları tek bir fotoğraf karesi ile çekerek pdf formatına aktarma imkanı sunuluyor. Ayrıca yazı algılama özelliği ile sadece fotoğraf değil, kaliteli bir pdf göndermek için de ideal. 
  
Spotify 
Dünya genelinde olduğu kadar Türkiye’de de oldukça popüler hale gelen bu uygulama sayesinde şarkı dinleme imkanı sunuluyor. Türkiye’deki en büyük şarkı ve albüm kaynağı olması da bir diğer özelliği olarak dikkat çekiyor. 

Asphalt 9: Legends 
Yarış oyunu denildiği zaman akla ilk gelenler arasında olan Asphalt, yakın zamanlarda çıkardığı oyunu olan Legends ile de tahtını koruyor. En iyi araçlar ile yarış imkanı sunan Asphalt 9: Legends, birçok telefonda da kullanılabiliyor. 
Daha yeni Daha eski