ADSENSE'DEN ONAY ALMA REHBERİ, ADSENSE ONAY


Adsense’den Onay Alma Rehberi

Şu zamana kadar dünya üzerinde en güzel gelir getiren, Adsense dijital yayıncıların ilk tercihi olmaya devam ediyor.Google Adsense, dijital yayıncılara sunduğu birçok ve değişik sayıda reklamları ile yayıncılarına en iyi şekilde hizmet etmeye devam ediyor.

Peki Adsense’den sitemize onay almak için neler yapmamız gerekir?

Adsense için İçerik:

Tabiki öncelikli olarak yoğun bir içerik sahibi olmamız ve kesinlikle özgün yani bir yerder alıntı ve kopya olmayan içerik olması gerekmektedir.

Adsense için içerik kalitesi:

İçerik olmadan veya 10 adet içerikten az ve 300 kelime sayısından az içerikle adsense başvurusu yaparsanız sonucun hüsran olacağını unutmamanız gerekir.x

Adsense için Özgün İçerik:

Sadece yazmak için değil sitenizde bulunan içeriklerin özgün olmasının yanında, içeriklerin kalitesi ve kullanıcıya gerçekten bilgi verebilir tarz da olması gerekmektedir.Eğer başvuru yapmadan önce görsel olarak içerik paylaştıysanız kesinlikle bu görsellere ait açıklama da eklemek zorundasınız.

Adsense için Özgün Görsel ve Potansiyel Kitle:


Google adsense sitelerden ve yayına reklam veren firmalardan aldığı komisyonlari le gelirini oluşturur ve yayıncılara bu şekilde kazanım sunar.Bu nedenle sitenizde biraz hit olması gerekmektedir.

Adsense için siteniz de olması gereken sayfalar:

Adsense’den onay almak için siteniz de mutlama bir gizlilik, hakkımızda, iletişim sayfası olmak zorunda ve mutlaka çerez bildirimini etkinleştirmeniz gerekmektedir.

Adsense için site yazılımı ve teması:


Adsense’den onay almak için sitenizin yazılımı çok önemli bir etkendir. Genelde blogger alt yapılı domainlerin adsense’den daha çabuk onay aldığı bir gerçektir. Bunun yanında wordpres sistemleri ile kullanıcıyı yormayacak biçimde bir tema kurarak adsense’den onay alabilirsiniz. Bu nokta da dikkat etmeniz gereken husus kesinlikle site temasının lisanslı olması ve açık kaynak bir yazılım olmamasıdır.

Daha yeni Daha eski