ÜNİVERSİTE SINAVLARINI HAZIRLIK İPUÇLARI

Üniversite Sınavına Hazırlık İpuçları 


Herkese Merhaba arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi konumuz üniversiteye başlayacak arkadaşlara yönelik umarım faydası olur.
Üniversite kazanmak zorlu bir süreçtir.Emek ister,zaman ister.Hemen gözünüz korkmasın sakın umutsuz olmayın.Öncelikle birkaç tavsiyede bulunmak istiyorum.İlk olarak hangi alanda başarılı olduğunuzu belirleyin.Örneğin;sözel olarak mı yoksa sayısal veya eşit ağırlık mı?.Burayı hallettikten sonra test çözerken veya deneme sınavlarında hangi dersten iyi netler çıkarıyorsanız ona yoğunlaşın ki netleriniz artsın.
Yapabildiğimiz dersleri çalışıp diğerlerini bırakmayacağız tabikide.Onlarada gayret edip netlerimizi arttırıp puanımızı yükseltmeliyiz.
Sakın sallayayım tutsun mantığı yapmayın arkadaşlar bu puanınızı ve var olan netlerinizi düşürür yanlış yaptığınız sorular yani.Bir diğer tavsiyem bol test çözün farklı kaynaklar kullanın kaynakların basit olanını da zor olanını da çözüp kendinizi ölçün.
Kitap okuyun kitap okumak hem okuduğunuzu anlamada hemde çözmede çok işinize yarayacaktır.Dersleri sakin biyerde çalışın kafanız rahat olsun.Heyecan yapmayın sakince okuyup çözün. Unutmayın Allah çalışana emeğini verir.Allah tüm sınava girecek olan arkadaşların yardımcısı olsun inşaAllah okuduğunuz için teşekkür ederim:)
Daha yeni Daha eski