PEP NEDİR ? YENİ NESİL PARA TRANSFERİ, PEP HESABI AÇMAK

PEP NEDİR ? YENİ NESİL PARA TRANSFERİ, PEP HESABI AÇMAK



  • Artık Türkiye'deki adınıza kayıtlı banka hesaplarına PeP döviz hesaplarınızdan Türk Lirası gönderebilirsiniz. Transfer işleminiz öncesinde TL IBAN bilginizi doğru girdiğinizden emin olun.
  • PeP cüzdan hesaplarınıza yurt dışından gelecek banka transferinde 1 GBP / 1 EUR üzerindeki tutarları alabilirsiniz. Masraf ve ücretler için www.peple.com.tr.
  • Kredi kartınızla yüklediğiniz tutarları sadece alışveriş, akaryakıt ve fatura ödemelerinizde kullanabilirsiniz!


banka hesabına ihtiyaç duymadan 7/24 para transferi, fatura, kurum ve diğer ödemeleri yapabileceğiniz, indirimli akaryakıt ve ödeme alabileceğiniz bireysel ve kurumsal olarak kullanılabilen elektronik para hesabıdır.

PeP, Paladyum Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. nin tescilli markasıdır. Paladyum Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş., Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndan (BDDK) 13.07.2017 tarihinde lisans almış yetkili bir Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri Kuruluşudur

PeP Nedir?

PeP, banka hesabına ihtiyaç duymadan 7/24 para transferi, fatura, kurum ve diğer ödemeleri yapabileceğiniz, indirimli akaryakıt ve ödeme alabileceğiniz bireysel ve kurumsal olarak kullanılabilen elektronik para hesabıdır.


Daha yeni Daha eski